O nás 1

O nás

Nአšéfkuchař

Seznamte se s šéfkuchařem Enrique García Tejada. Enrique „EL ROMERO“ je srdcem a duší La Perla de Karlín. Tento charismatický kuchař z prosluněné Andalusie přináší do Prahy to nejlepší ze španělské kuchyně.

Enrique dorazil do České republiky v roce 2013 a okamžitě si získal obdiv místních gurmánů svou výjimečnou kuchyní. V roce 2015 odstartoval projekt EL ROMERO, který se rychle stal synonymem autentické španělské gastronomie. Jeho cateringové služby a gastronomické akce okouzlily nejen Česko, ale také Rakousko a Slovensko.

Od roku 2018 vede Enrique kuchařské kurzy na středních školách po celé České republice, kde představil španělskou gastronomii více než 1000 studentům kuchařských oborů.

Enriqueho kuchyně je poctivá a opravdová, plná čerstvých sezónních surovin. Je však jedna věc, bez které by se jeho vaření neobešlo – extra panenský olivový olej z Andalusie. Tento zlatý elixír spojuje všechny chutě a dodává pokrmům jedinečný španělský charakterí

V La Perla de Karlín Enrique přináší kousek svého španělského domova přímo na váš talíř. Ačkoli nemáte španělskou babičku, Enrique vám její vřelost a pohostinnost zprostředkuje s každým soustem. Jeho paella je mistrovské dílo, které prostě musíte ochutnat.

Přijďte nás navštívit a nechejte se unést autentickými chutěmi a vůněmi Španělska. Enrique vás přivítá s otevřenou náručí a úsměvem, připravený sdílet svou vášeň pro jídlo a kulturu jeho země.

„Mojí vášní je procházet trhy, navštěvovat dodavatele a vybírat ty nejlepší ingredience pro má jídla. Vaření je pro mě zážitek pro všechny smysly. Vnímám vůně, ochutnávám, sleduji, jak se jídlo mění, a dokonce poslouchám jeho zvuky, podle kterých poznám, v jaké fázi přípravy se pokrm nachází. Opustil jsem kariéru advokáta, abych mohl následovat svůj sen a stát se kuchařem. Nyní mám tu čest sdílet svou lásku ke španělské kuchyni s vámi, mými hosty, a přinášet vám radost a pohostinnost mého rodného Španělska u nás v restauraci La Perla de Karlín.“

O nás 3
O nás 5